Öppna butik på Hippson Market!

Att skapa ett konto och lägga ut varor till försäljning är så klart helt gratis, för såväl privatpersoner som för företag. Men för de företag som aktivt vill använda Hippson Market för att driva försäljning har vi tagit fram ett tjänst vi kallar för Företag Premium. Med ett Premium-konto får du möjlighet att presentera ditt företag mer utförligt och dina annonser syns i fler relevanta sökningar genom att de blir sökbara i hela landet, dina annonser inkluderas även i Hippson Markets marknadsföring på Facebook, där vi via vårt nätverk når tiotusentals personer varje dag. Det går också att lägga till en länk i varje annons som leder besökaren direkt till din webbshop eller till en sida på sin sajt med mer information. Som premium-kund får du vid behov dessutom hjälp att administrerar dina annonser.

Allt det här ingår

Låter det intressant? Skicka ett mail eller anmäl ditt intresse kostnadsfritt genom att välja "Premium" när du registrerar ditt företagskonto.

Dina Hippson Market-annonser visas även på Facebook!

En av de mest unika tjänsterna med Företag Premium är att dina annonser automatiskt visas även på Facebook. Samtliga annonser från Premium-kunder inkluderas nämligen i våra målgruppsanpassade inlägg på Facebook. Våra Facebook-experter arbetar löpande med att skräddarsy dessa inlägg så att de når så många relevanta personer som möjligt.

För vem passar Företag Premium?

Företag Premium är tänkt till alla företag som säljer produkter till hästälskare i Sverige. Oavsett om du driver ett litet försäljningsstall eller en lokal ridsportbutik eller om du har en stor e-handelssajt med med tusentals kunder i Sveriges alla hörn så är ett premium-konto något för dig. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!