Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Köpes/Önskas - Utland,

Homegroom sökes till Matthias Rath i Tyskland

Kontakta säljaren för pris

Vi söker två nya team medlemar till Gestüt Schafhof i Frankfurt Tyskland, hos Matthias Rath. Tjänsten gäller som home groom, det finns chans att åka med på tävling.

Tjänsten gäller heltid 5 dagar i veckan och 1 helg i månaden. Göra iordning hästar till våra ryttare, hagar, skrittmaskin, aqua band, longering, vanlig hästskötsel, är en del av arbetsuppgifterna. Vi behöver ej mocka.

Vi har hästar från 3år upp till GP nivå som tävlar på stora event både internationellt och nationellt. Hingst-vana är en fördel men inget måste.

Vi är ett härligt gäng med blandad nationalitet som gillar att jobba ihop och umgås på vår fritid. Vi har team buildigs för att bli starkere tillsammans som team, team work makes the dream work!

Vi befinner oss på vackra Gestüt Schafhof där boende finns på gården includerat. Bra lön och frukost & lunch som också ingår.

Naturligtvis är det en fördel om du redan är erfaren men vi erbjuder också jobb till någon som är villig att lära sig och är entusiastisk över att arbeta med hästar.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

thumbnail
Om säljaren

Sofia Flodin

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor