Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,

Ledig tjänst på familjen Hammarströms nybyggda anläggning

Kontakta säljaren för pris

Vill du arbeta i vårt team på en nybyggd hästsportanläggning med 10-15 hästar varav hälften tävlas på mästerskapsnivå i hoppning. Vi finns på cykelavstånd till Vellinge, en kvart från Falsterbo och lika långt till Malmö och 40 minuter till Köpenhamn.

På gården finns stall med 18 boxar, uteridbana, skrittmaskin och ett stort nybyggt ridhus. Dina uppgifter blir gängse stallarbete, skötsel av grejor och tvätt, ta hand om hästarna och lära dej hur var och en fungerar in i minsta detalj, göra i ordning hästar till vår beridare samt eventuellt motionsridning och tömkörning om du behärskar detta av ett par hästar per dag.

Körkort och erfarenhet av att köra tvåhästars lastbil är ett krav. Vi förutsätter att du är ordningsam, kan ta eget ansvar, har ett gott humör och har arbetat åtminstone några år på heltid med tävlingshästar på elitnivå.

Bostad finns och möjlighet att ta med sig en egen häst. Du har en ledig dag per vecka eller två helger per månad, lön enligt avtal och eventuellt kan vi erbjuda tillgång till bil.

Tillträde 15 juni eller enligt överenskommelse.

Ring Anna 070-2401000

thumbnail
Om säljaren

Anna Hammarström

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor