Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag 1-åring med potential!

1-åring efter L'esprit ( https://www.horsetelex.com/horses/pedigree/29114/l-esprit ) ue: Onze fons Z ( Alexis Z - Climax) På pappans sida har vi halvsyskonet California som är en av Edwina Tops-Alexanders mest framgångsrika hästar. På mammans sida har vi ett halvsyskon som också fötts upp av oss som blev Rikssto under Breeders 2018. Hon vann även sitt treårstest med 9-10 för teknik och temperament i hoppning.

Essa som hon kallas är en långbent, sportig åring med massa potential. Rör sig väldigt väl med plus för traven. Har introducerats för löshoppning och visar sig vara klok och snabblärd. Välhanterad och snäll. Åka släp, verkas, vara själv, uppställning och duscha är något hon gör utan att blinka. En häst som är väldigt vaken och med lite nerv. Snällare häst går inte att hitta.

Vi har tre generation på gården, alla har blivit väldigt trevliga och lätthanterliga hästar.

Essa är Breeders Trophy ansluten och vi ser henne gärna komma till någon som vill satsa på championat och bedömningar d vi tror hon har potential för att göra bra ifrån sig i sporten! Hör gärna av er för film eller om ni har fler frågor.

thumbnail
Om säljaren

Monica Magnusson

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet