Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Halland,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Trevlig SWB hopphäst med kapacitet

Nu säljs vår underbara Poppy som är rolig att rida varje dag; alltid positiv och arbetsvillig. Hon är SWB selektionssto med hoppkapacitet och tre bra gångarter med plus för galoppen. 

E. Guido 985 (Voltaire) ue Landprinz (Landgraf I). Mankhöjd 164 cm.

Poppy är utbildad till 110 cm hoppning och LA/MSV i dressyr men sparsamt tävlad pga studier, därav priset. Kapacitet för högre klasser i båda grenarna. Regelbundet tränad i hoppning och dressyr, samt tömkörd. Även testat terräng ett par gånger vilket hon tyckte var väldigt roligt. 

Poppy är snäll i hantering och van att åka både lastbil och hästtransport. Hon behöver ordentlig utevistelse med kompisar för att må bra och fungerar väldigt bra i flock. Hon är alltid positiv till arbete men är också lite känslig och är därför ingen nybörjarhäst. Kan vara lite tittig på nya ställen, men aldrig dum. 

 En personlig och vacker häst för någon som vill tävla eller bara ha en lyxig hobbyhäst där det fortfarande finns utvecklingspotential i både hoppning och dressyr. Eller varför inte prova fälttävlan?

Exportröntgad när vi köpte henne. Fullt försäkrad sedan föl även användbarhet.

Film kan skickas.

thumbnail
Om säljaren

Ann Levin

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet