Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Välutbildad snäll pigg och glad dressyrvalack

Vi säljer nu vår fantastiskt trevliga häst Wolym e. Worldly - Westwall  till någon duktig ryttare som söker en välutbildad och snäll häst att ha kul med. Han är 16 år nu och vi har haft honom i hela 11 år, i princip skadefri hela tiden. Han har vinster och placeringar upp till Msv A dressyr, är kvalad till Intermediere I men inte ännu startad. Tävlas kontinuerligt i Prix S:t Georg och Msv A:1, även om det har varit lite mindre tävlande under pandemin.

 

Wolym har goda gångarter med ett extra plus för galoppen. Han är väldigt säker i sina galoppombyten och bytesserier ned till vartannat. Han är ca 175 cm men känns absolut inte så stor att sitta på, ryttaren som rider på bilderna/filmerna är ca 177 cm lång. Förutom det är han världens snällaste häst, en riktig gentleman, en fantastisk tävlingskompis och är en häst som är rolig att rida varje dag. Jättetrevlig att rida ut på i skogen och i ALL hantering (jag har aldrig haft en så snäll häst).

 

Även om vi säljer honom som läromästare så är han ingen nybörjarhäst, då han har mycket energi/framåtbjudning och vill ha en stadig hand med ett mjukt stöd som möter upp energin. Han går fint både på träns (vi använder ett mjukt gummibett, s.k. Novabett) och kandar. Priset är ca 280 000 kr men kan självklart diskuteras med rätt köpare, då det är viktigast för oss att han kommer till ett bra hem.

 

I den här youtube-kanalen finns det några fler filmklipp:

https://youtube.com/playlist?list=PLP6EaaLWWqtMQzAkyrU8qIdDUrTMl6AlB

thumbnail
Om säljaren

Monica Forsberg

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet