Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,

Guld Cidde

60 000 kr

Efter snart sex år tillsammans är det dax för Cidde att hitta en ny bästa vän. Cidde är en holländsk New Forest ponny född 2002.

 

Cidde är en pigg och nyfiken ponny som gillar att jobba. Han är regelbundet tränad för C-tränare i dressyr. Han ger en mycket fin känsla i dressyren, väldigt mjuk och rörlig.

(utb. Lätt A:PI) Han gör öppnor och slutor, enkla byten och gör förvänd galopp stadig. Cidde är ingen hoppponny. Däremot tycker han om att hoppa lite lägre hinder. Han är modig och hoppar alla typer av hinder, exempelvis vattenmatta utan problem.

 

2018 var Cidde med på utställningen på New Forest mästerskapen. Där blev han guldbelönad och vidare till final.

 

Han är sparsamt tävlad pga mitt intresse. Cidde säljs som en bästa vän och familjemedlem och inte som tävlingsponny. Han vill ha en lugn och trygg ryttare som inte är nybörjare, han vill ha variation i ridningen och uppgifter för att glänsa och göra allt rätt när ryttaren gör rätt.

 

Cidde är en mycket vänlig ponny som är klockren i all hantering såsom klippning, lastning, skoning. Han är cool på nya platser. Han är låg i rang, är snäll mot andra hästar och går att rida ut på både själv och i grupp. Är trafiksäker.

 

Cidde betyder allt för oss därför är vi mycket måna om att hitta helt rätt familj åt denna fantastiska ponny. Cidde önskar ett kärleksfullt hem där hans välbefinnande prioriteras högst. Hästvana föräldrar är ett krav. Cidde bär upp ryttare bra och hans nya ryttare kan definitivt vara en liten vuxen.

 

Regelbundet kontrollerad av tandläkare och veterinär. Viss utrustning medföljer. Utprovad Lippo hoppsadel, micklem träns, horseware täcken osv. Finns även Prestige dressyrsadel att köpa till.

 

Vid intresse är ni välkomna att höra av er via mail eller sms. Berätta om er själva och vad ni kan erbjuda Cidde.

 

Film: https://www.youtube.com/watch?v=h-73mbB65yE

 

Mail: noraekelund@gmail.com

Telefon: 0760326800

thumbnail
Om säljaren

Nora Ekelund

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor