Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Uppsala,

Tinker

Ulvsekes Good Luck Charm
Arbetsnamn: Gesper  
Ras : Tinker
Kön: Hingst   Färg: Brunskäck
E: Nolbackens Gabriel   U: Romany Kate Of Heyer
Vill du glänsa lite extra så är denna kille nått för dig! Båda föräldrarna är högt bedömda på utställning, Nolbackens Gabriel med 43 poäng samt BIS och Romany Kate Of Heyer med 45 poäng samt BIS, Gespers farfar var en av dom första godkända tinkerhingstarna i sverige och har lämnat ett antal 1 klass hästar efter sig.
En otroligt  sansad kille, självständig och orädd, lugn i all hantering och följer utan problem med ut i släp på ridtur och bryr sig föga om trafik. Han är envis, nyfiken och precis som sin far väldigt social och lättlärd. Denna kille har en jätte fin färgteckning som kommer få honom att sticka ut som färdigvuxen då han kommer bli av det grövre virket och runt 1,50 samt uppvisar redan nu tecken på god behåring, tar emot otroligt att sälja denna diamant. Verkad var 3:e vecka och dagligen hanterad. Har ett lätt och luftigt steg med potential för att bli en stepper. Extriört trevlig att titta på och är i mina ögon en grabb som kan bli en mycket trevlig hingst om det vill sig väl. Kommer nog att passa bäst som körhäst men har nog mycket att ge i ridningen också. . Vill man ha honom kastrerad innan han åker så tillkommer den kostnaden och det är inga pengar man får tillbaka vid tex sjukdom  eller annan komplikation efter kastrering. 
Söker en människa som har tiden för honom till utbildning, som förstår utvecklingsprocessen hos dessa unga hästar och som inte pressar för hårt och som så småningom vill ställa ut honom. Drömmen vore om han fick synas på tävlingsbanorna inom framförallt körning men också inom tex Western, WE eller tornerspel alternativt kommer till användning inom aveln om det visar sig att han passar till det. 
Vi som uppfödare önskar hålla kontakt och vi vill bli informerade om när hästen säljs eller bara för att svara på frågor om sådana uppstår.
Redo att åka: 01/01-2021
Kostnad: 25.000 (exklusive kostnad för kastrering)

 

thumbnail
Om säljaren

Jenny Nordling

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet