Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Uppsala,

Tinker

Ulvsekes Sound Of Silence 
Arbetsnamn: Sebb
Ras: Tinker
Kön : hingst        Färg: kastanjebrun med två vita strumpor och bläs. 
E: Scarlette Pimpernel        U: Taska
Båda föräldrarna är importer.
En högrest herre med mycket steg och utstrålning som har stor potential, kommer göra sig riktigt bra som valack. I modellen så kommer han göra sig  lika bra i ridningen som framför vagn, stabil i psyket, nyfiken framför rädd, lugn, eftertänksam, människokär och kontaktsökande. Verkad var 3:e vecka och dagligen hanterad, följer med ut i släp på ridturer utan problem och bryr sig ej om trafik. Har lite roliga färger med sig i generna från sina föräldrar samt väldigt god behåring redan nu, beräknas bli runt 1,45 i mankhöjd. Vill man ha honom kastrerad innan han åker så tillkommer den kostnaden och det är inga pengar man får tillbaka vid tex sjukdom  eller annan komplikation efter kastrering. 
Vi äger båda hans föräldrar så dom finns att se på plats.
Söker en människa som har tiden för honom till utbildning, som förstår utvecklingsprocessen hos dessa unga hästar och som inte pressar för hårt och som så småningom vill ställa ut honom. Drömmen vore om han fick synas på tävlingsbanorna inom tex Western, WE eller tornerspel alternativt kommer till användning inom aveln om det visar sig att han passar till det. 
Vi som uppfödare önskar hålla kontakt och vi vill bli informerade om när hästen säljs eller bara för att svara på frågor om sådana uppstår.
Redo att åka: 20/11-2020
Kostnad: 25.000 (exklusive kostnad för kastrering)

 

thumbnail
Om säljaren

Jenny Nordling

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet