Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,

Fin och känslig ponny

42 000 kr

Känslig och uttrycksfull liten häst med eget huvud. Hon är pigg, alert och har en del nerv. Känslig för hjälperna och reagerar snabbt. Hon behöver en lugn, mjuk och följsam ryttare med bra balans. Raya lämpar sig inte för nybörjare utan kräver van ryttare. Hon är inhoppad sent, hösten 2018, och tycker det är roligt men passar kanske bäst för den som är intresserad av dressyr, om man inte är beredd att ge det lite träning. Uteritter går bra, ensam eller i sällskap med andra, hon kan vara lite tittig, hon taggar till i galoppen när hon känner för det men är reglerbar. Trafikvan men ej helt säker kring stora maskiner -traktorer, lastbilar och bussar. Tåg, bilar med släp, mindre lastbilar typ glassbil, cykel, rullskidor, motorcykel/moped mm reagerar hon inte för.
Raya blir väldigt fäst vid "sin" människa och jag vill gärna att hon får chansen att bli någons bästa vän. Hon är ponnyn som alltid håller koll på var du befinner dig, tittar efter dig när du rör dig runt i stallet, gnäggar av lättnad när du kommer tillbaka till henne om hon är på främmande plats och någon annan håller i henne. Hon är en mycket personlig individ med bra och dåliga dagar och tillvaron med henne blir aldrig enformig eller tråkig.
Vi har haft Raya som mor/dotter häst i tre år och säljer pga minskat intresse för ridning hos dottern och jag hinner inte med henne själv.
Utlåning på foder - hel eller halv kan vara ett alternativ före köp.
Utrustning så som sadel, träns och täcken medföljer.
För mer info ring eller smsa 0733-599643

Länk till filmer:

https://www.youtube.com/channel/UC5kNEPPOcMePJOF9OSkB8dA


Länk till stamtavla:

http://www.blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=439298

thumbnail
Om säljaren

Anna Vesterberg

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor