Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,

Vaken, högrest fuxvalack

65 000 kr

Vacker högrest hoppstammad fuxvalack är nu till salu. Fader: Cador
Moder: Jolanels
10 åring , 174 cm högrest. 
Han är en väldigt charmig och snäll häst med mycket personlighet. Kommer ofta fram i hagen och gillar att gosa. Han är en kille som vill väl och skulle aldrig hitta på att kasta av sin ryttare. 
Han säljes nu då ryttare och häst inte helt matchar och inte längre har samma ambitioner och att vår tid inte riktigt räcker till. Han tycker det är roligt med hoppning men kräver varierad träning och en van, trygg och lugn ryttare för att må som bäst. En kille som behöver ridas igenom vid passen. Det finns mycket energi i honom. Han kan testa ryttaren och därför gäller det att vara konsekvent och tydlig i såväl ridning som hantering.Därför skulle han nog passa med en lite äldre samt erfaren ryttare, inte ren nybörjare häst. Hoppar banor på ca 1m-1,10 med kapacitet för mer. Löshoppad 1,25.Har hoppat enstaka hinder på 1,40. Kan hoppa hur högt som helst med rätt ryttare som ger han lite tid, självförtroende, förutsättningar  & uppbyggnad. därav priset. Är tävlad i Holland upp till 130 cm. Ej tävlad i Sverige. 
Han har fina gångarter och går fint vid dressyrpassen om man jobbar igenom honom. Skulle även passa inom dressyr med den rätta ryttaren. Byter själv galopp vid galoppombyten.  Han är regelbundet vaccinerad, avmaskad, kollade tänder samt vetcheckad. Inga problem att lasta eller sko. 
Kan gå både ensam och flock i hagen men trivs bäst med sällskap och längre hagtider. Går idag på lösdrift och han mår riktigt bra av det. 

thumbnail
Om säljaren

Anne Frimand

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor