Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,

Företag Ridbaneharv

Vår allroundharv -Typ 2, röd, för sandbanor med  spån flis mm. Kan också fungera för textilbanor.  Denna harv har en fjädrande mittskena som är inställningsbar för olika tryck. Detta är perfekt vid känsliga textilbanor etc där man inte vill riskera att riva med sig textilmaterialet.

Det stabila utförandet med pulverlackerade runda rör utgör grunden för denna högkvalitativa allroundharv för ridbanor. Tillverkad och beprövad i över 3000 exemplar i hela Europa.

Vår absoluta storsäljare i Sverige. Vi har referenser till mer än 15 ridskolor i hela landet.

Produktfakta

Typ 2 röd: för Flis-  och sandunderlag. Med fjädrande mittskena som enkelt går att tryckreglera. Kan också fungera på textilbanor. Grundramen helt byggd av runda rör dvs. den hakar ej i manegesarg, avspärrningar eller hinder.  Trepunktsfäste typ. KAT ½ (3 kan beställas))  Med en spak justeras harvdjupet enkelt på den främre skenan.  Mittskena som jämnar och som på röd modell är fjädrande (för textil etc.)  Tung rundad och utjämnande skena komprimerar och efterslätar  Levereras med avslutande med fjäderpinnar som kan fällas ner Ingen sargskrapa behövs. Den blir överflödig genom körsätt och konstruktionen med en hel ram som kan förflytta materialet, från t.ex. sidorna in mot mitten. Kan fås i valfri färg mot pristillägg Levereras med harvpinnar med utbytbara slitstål. Slitstål finns på lager. Kan fås med midjekoppling mellan dragfordon och trepunktsfästet som gör att harven följer dragfordonet  exakt i svängarna (tillbehör)

Funktion
Dessa harvar bearbetar ridunderlag i 4 moment. Det första momentet är uppluckring av ytan till valfritt djup ( 0-12 cm ). I nästa moment jämnas underlaget till med en fast eller fjädrande balk beroende på typ av underlag. I tredje momentet fördelas materialet jämnt inne i harven och komprimeras därefter . Genom att harven är sluten kan harven jämna till vallar intill sargen. Lämnar inga ränder av mtr som öppna harvar, schaktblad etc. Sista momentet är en  räfsa som går att fälla upp.

Bruksanvisning; http://youtu.be/MWl4KQvDLDk

 

 

Farmcare AB
Lämnad offert gäller i 30 DAGAR. ( Price is valid in 30 days)

All beställning skall för att vara giltig ske via epost eller brev.

För offert, beställning och köp gäller de allmänna försäljningsvillkor som anges under fliken leveransvillkor på www.farmcare.se. (saleconditions on farmcare.se)


Mer hos Farmcare
thumbnail
Om säljaren

Farmcare

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet